HOUD DE kennis levend!

Houd de kennis levend

Het up-to-date houden van de laskennis binnen jouw organisatie is een must. Of je nu jouw huidige medewerkers continu wil laten ontwikkelen of nieuw talent wil aantrekken met het innovatieve karakter van jouw organisatie – het is een noodzaak om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ondersteuning van
kennisdeling en verbinding

Om kennisdeling en ontwikkeling te waarborgen en stimuleren is het CONNEQT voor Bedrijven abonnement in het leven geroepen door het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). CONNEQT voor Bedrijven vormt de basis voor een landelijke community waar verschillende (kennis)events, het vakblad Lastechniek en het digitaal kennisportaal CONNEQT onderdeel van uitmaken. Allemaal ter ondersteuning van kennisdeling en verbinding.

Abonnement met voordelen

Met het CONNEQT voor Bedrijven abonnement krijgen twee van jouw medewerkers toegang tot alle kennisdocumenten binnen het digitaal CONNEQT platform. Ook ontvang je als bedrijf twee edities van het vakblad Lastechniek en krijgen je medewerkers korting op workshops, seminars, webinars en leermiddelen.

Het CONNEQT voor Bedrijven abonnement kost €613 per jaar.

Stay ‘Conneqted’ is waar het om gaat

Met jouw deelname aan CONNEQT voor Bedrijven ondersteun je niet alleen kennisverrijking en ontwikkeling binnen jouw organisatie. Je draagt bij aan de initiatieven van het NIL om gevalideerde kennis en innovaties te promoten, kennis- en netwerkevents te organiseren, jong talent te enthousiasmeren voor de lastechniek en alle ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden te promoten.

Zo waarborgen we het behoud en ontwikkeling van laskennis en innovaties wat weer ten goede komt aan de continuering van lasbedrijven en het vak lastechniek in zijn geheel!

Voordelen van CONNEQT voor Bedrijven voor jouw organisatie

2 edities Lastechniek

Premium CONNEQT voor 2 medewerkers

Toegang tot CONNEQT helpdesk

Online bedrijfsvermelding

Korting voor alle medewerkers op NIL workshops, seminars, webinars, en leermiddelen (korting 20%)

Exclusief toegang tot technische commissies van het International Institute of Welding (IIW)

Exclusief toegang tot het CONNEQT Recruitment Portal

Jouw deelname ondersteunt het NIL om:

  • Kennis en innovaties te blijven delen;
  • Netwerk- en kennisevents te organiseren;
  • Vakblad Lastechniek uit te brengen;
  • Jong talent te blijven enthousiasmeren voor een carrière in de lastechniek;
  • De lastechniek en alle ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden te promoten.