Kaderopleidingen

Als je hebt gekozen voor een lastechnisch vak, ligt er elke dag weer een uitdaging voor je klaar. Want lassen is zeker geen statisch vak. Nieuwe materialen, technieken en processen volgen elkaar in snel tempo op.

Wil jij als vakmens het beste halen uit jezelf, ook als je al een tijdje aan de slag bent in het lastechnisch vak? Denk dan eens aan een van de vele lastechnische kaderopleidingen die je kunt volgen.

Een scala aan kaderopleidingen

Er zijn op verschillende niveaus, heel specialistisch, praktisch of meer theoretisch en Europees of Internationaal erkend een groot aantal kaderopleidingen te volgen.

Hieronder vind je een overzicht:

De door ons erkende opleiders

Wat doen wij verder voor lasprofessionals?

Wij richten ons, in samenwerking met bedrijven en brancheverenigingen, op de doorontwikkeling van lasprofessionals waarbij life long learning centraal staat. Naast bestaande beroepsprofielen, ontwikkelen we lastechnische profielen waarbij certificatie plaatsvindt op basis van specifieke kennis en competenties. Met een onafhankelijke commissie van deskundigen worden de beroepsprofielen continu getoetst. Na het behalen van je kaderdiploma, en in combinatie met relevante werkervaring, kun je een certificaat van vakbekwaamheid aanvragen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een van de kaderopleidingen? Neem dan contact op met de afdeling onderwijs via 088 018 7000. of stuur een mail naar info@nil.nl