Veel informatie is al verouderd
voordat de inkt is opgedroogd.

Met CONNEQT sta je sterk.
Nu en in de toekomst

In de innovatieve wereld van lijmen en lassen is gevalideerde en actuele informatie erg belangrijk. Met het CONNEQT lidmaatschap heb je altijd toegang tot deze informatie. Krijg net als meer dan 3000 CONNEQT-leden inzicht en inspraak en mis niets van de laatste ontwikkelingen. Op al jouw vragen geeft het NIL antwoord. Verbind met CONNEQT!

Certificatie

Weten dat je kwaliteit levert is één ding, maar hoe toon je dit aan? In de lastechniek weet je pas zeker dat een las goed is, als deze destructief is onderzocht. Maar het gelaste eindproduct destructief onderzoeken is zeker niet gewenst. Om in de praktijk toch een bepaalde garantie te kunnen geven dat de geleverde kwaliteit goed is, is certificatie cruciaal.

Onderwijs

Eén van de belangrijkste instrumenten om het lasvak op een hoog niveau te houden, is goed en betrouwbaar onderwijs. Om een onafhankelijke positie te kunnen innemen en handhaven, organiseren wij zelf geen opleidingen, maar bevorderen en onderhouden we de kwaliteit van lasopleidingen.

Kennis moet je delen

Wij richten ons o.a. op het aanbieden van gevalideerde kennis in de lasverbindingstechniek voor de lasprofessional, bedrijven en scholen. Een groot deel van deze informatie vind je op het NIL-CONNEQT platform. Op deze uitgebreide website vind je veel informatie zoals technische artikelen, digitale edities van het vakblad Lastechniek, ‘Laskennis opgefrist’ en technische informatiebladen. Maar ook digitale workshops, internationale publicaties en nog veel meer. Mocht je de gewenste informatie niet kunnen vinden, dan kun je ook een vraag stellen via onze helpdesk.

Nieuws