NIL | BIL Lassymposium 2024: Save the date!

NIL | BIL Lassymposium 2024: Save the date!

Van 1 tot en met 3 oktober 2024 organiseert het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL) samen met het Belgisch Instituut voor Lastechniek (BIL) een nieuwe editie van het NIL | BIL Lassymposium in de Evenementenhal Gorinchem. Op dit symposium zullen de accenten liggen op de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van apparatuur, materialen, onderzoek, arbeidsomstandigheden, kwaliteit, economie, opleiding en regelgeving.

Deze lastechnische themadagen zijn bedoeld voor iedereen die tijdens zijn of haar werk te maken heeft met las- en verbindingsvraagstukken, van proceskeuze tot kwaliteitsaspecten. Tijdens het NIL | BIL Lassymposium zullen er lezingen plaatsvinden over onderwerpen gerelateerd aan deze thema’s. Over enkele weken zal de inschrijving geopend worden, dus zet de datum van het symposium alvast in je agenda!

Wil jij een presentatie verzorgen?

Heb je nu al ideeën voor onderwerpen of zou je een lezing op deze dag willen geven voor een groot aantal lastechnici die op midden- en hogerkaderniveau werken, laat dit dan weten aan Leo Vermeulen van het NIL via: leo.vermeulen@nil.nl